DAH I MEDITACIJA /Tečaj meditacije

Ovaj dvodnevni tečaj, mnogima će biti važan korak ka putu koji vodi u dublja meditacijska iskustva i kontinuiranu meditacijsku praksu. Nekima od vas, on može biti i presudan u odluci da nastavite s praksom jer, velik broj osoba koje samostalno kreću u savladavanje meditacije, vrlo često zbog neiskustva i nesigurnosti, na žalost odustaju od meditacijske prakse.

Vikend tečaj meditacije je stoga idealaln za početnike ali i za one koji možda već meditiraju ali imaju sumnji u svoju praksu, imaju pitanja, nesigurnosti ili različitih dvojbi. Jer, puno je tekstova i knjiga napisano na temu meditacije. Puno je oko vas tehnika. Puno različitih pravila. Početnik se lako zbuni i ne zna kako s praksom krenuti.
Stoga ćemo na ovom tečaju učiti upravo početak. Ulazak u prostor. Osjetiti ljepotu meditacije. Opustiti se i svaki za sebe osvijestiti dah i postignuti mir. A nakon toga, zaploviti u slobodu prostora kojega će svaki polaznik za sebe moći, u osviještavanju i osobnom iskustvu, istraživati.

 INFORMACIJE :

TRAJANJE PROGRAMA: 2 dana (subota od 18:00-21:00h i nedjelja od 18:00-21:00h )

LOKACIJA: Samobor, Velika Rakovica

Prijave putem obrasca na dnu stranice

Prijavi se na naše mailing liste

Termini i PRIJAVE

Solsticijska proslava
Nedjelja, 17-12-2017, 20:00
AMRITA RETREAT / METTA
Petak, 22-12-2017, 19:00
Krug podrške
Petak, 22-12-2017, 20:00

Moon Mother

Svaka žena koju je Miranda Grey inicirala za kanaliziranje Božanske ženske energije, naziva se Moon Mother. Inicijacijom Moon Mother prima vibracije energije božanskoga Ženstva. Svaka inicirana Mjesečeva majka u vrijeme inicijacije uči kako davati Blagoslov maternice. Za tretman osobnog Blagoslova maternice ili osobni tretman iscjeljivanja, uvijek kada to poželiš ili osjetiš potrebu, s puno povjerenja obrati se svojoj Moon Mother. Prijaviti se možeš sada na ovom linku.

Klikni i pročitaj opširnije...