DAH I MEDITACIJA /Tečaj meditacije

Ovaj dvodnevni tečaj, mnogima će biti važan korak ka putu koji vodi u dublja meditacijska iskustva i kontinuiranu meditacijsku praksu. Nekima od vas, on može biti i presudan u odluci da nastavite s praksom jer, velik broj osoba koje samostalno kreću u savladavanje meditacije, vrlo često zbog neiskustva i nesigurnosti, na žalost odustaju od meditacijske prakse.

Vikend tečaj meditacije je stoga idealaln za početnike ali i za one koji možda već meditiraju ali imaju sumnji u svoju praksu, imaju pitanja, nesigurnosti ili različitih dvojbi. Jer, puno je tekstova i knjiga napisano na temu meditacije. Puno je oko vas tehnika. Puno različitih pravila. Početnik se lako zbuni i ne zna kako s praksom krenuti.
Stoga ćemo na ovom tečaju učiti upravo početak. Ulazak u prostor. Osjetiti ljepotu meditacije. Opustiti se i svaki za sebe osvijestiti dah i postignuti mir. A nakon toga, zaploviti u slobodu prostora kojega će svaki polaznik za sebe moći, u osviještavanju i osobnom iskustvu, istraživati.

 INFORMACIJE :

TRAJANJE PROGRAMA: 2 dana (subota od 18:00-21:00h i nedjelja od 18:00-21:00h )

LOKACIJA: Samobor, Velika Rakovica

Prijave putem obrasca na dnu stranice

Prijavi se na naše mailing liste

Termini i PRIJAVE

There are no up-coming events

Moon Mother

Svaka žena koju je Miranda Grey inicirala za kanaliziranje Božanske ženske energije, naziva se Moon Mother. Inicijacijom Moon Mother prima vibracije energije božanskoga Ženstva. Svaka inicirana Mjesečeva majka u vrijeme inicijacije uči kako davati Blagoslov maternice. Za tretman osobnog Blagoslova maternice ili osobni tretman iscjeljivanja, uvijek kada to poželiš ili osjetiš potrebu, s puno povjerenja obrati se svojoj Moon Mother. Prijaviti se možeš sada na ovom linku.

Klikni i pročitaj opširnije...