Četiri sam godine posvetila kontinuiranom studiranju Ayurvede kroz koji sam stekla diplomu Bechelior of Ayurveda. Kada tim godinama pridodam praktične sate prakse u Hrvatskoj i Francuskoj ( Ayurvedski centar, Tapovan ) te višemjesečnu praksu u Indiji ( Ayurvedic Hospital, Koppa;  AVN Hospital, Madhurai), mogu reći kako se moje službeno školovanje odvijalo punih 5 godina dok njen, neslužbeni dio, još uvijek, iz dana i dan, neprekidno i svakodnevno traje.  
Prva je godina studija u meni pobudila interes i želju za produbljivanjem saznanja o povezanosti tripoda um-duh-tijelo na kojem se temelji naše ukupno zdravlje. Već sam na drugoj godini službenog školovanja započela s vlastitom praksom smatrajući da osnovno iskustvo i uvidi, potpomognuti stečenim znanjem, najbolje doprinose razumijevanju nastanka poremećaja ali i mom terapeutskom sazrijevanju.

Ayurveda mi je pružila izvorno Znanje i za početke rada, vrlo važnu potporu u obliku sigurnosti i  povjerenja da u svome samostalnom razvoju, kroz terapeutsku praksu, potražim i ostvarim svoj, vlastiti put. Tijelom sam se bavila proučavajući anatomiju, fziologiju, patofiziologiju....Umom sam znanje obrađivala, selektirala, upamćivala….no, područje duha i duše je postalo moja temeljna inspiracija, ljubav i reka bih, najveći izazov. Stoga sam se već za studija Ayurvede, usmjerila na područje holističkog rada gdje danas pronalazim svakodnavnu inspiraciju i iznimnu radost. 

Vjerujem u moć samoiscjeljenja i u potrebu svakog čovjeka da se ostvari i kao duhovno biće.

Budite podareni dugim životom i blaženstvom!
Senka Kušer-Mijić

Završena edukacija:

  • Četverogodišnji studij Ayurvede - diploma: Bachleor of Science in Ayurveda (B.S. Ayurveda)
  • Dvogodišnji studij intuitivne dijagnostike; dr. Mona Lisa Shultz
  • Dvogodišnji studij karmičke dijagnostike; Marjan Ogorevc
  • Inicirana sam Moon Mother (Blagoslov i Iscjeljivanje maternice ) ; Miranda Gray
  • PEAT, EXCALIBUR, Tehnike rastvaranja…; Živorad Slavinski

Autorica sam triju knjiga:

INDIVIDUALNE KONZULTACIJE I TERAPIJSKI RAD

Svakodnevno radim kao ayurvedski terapeut i intuitivni dijagnostičar u svrhu liječenja i iscjeljivanja. Za induvidualni dolazak, s punim povjerenjem i diskrecijom, možete mi se obratiti uvijek putem ovog obrasca za kontakt.

GRUPNI RAD

Pokretač sam brojnih radionica, terapijskih programa koje možete pregledati na službenoj stranici podr rubrikom Radionice/programi.

Prijavi se na naše mailing liste

Moon Mother

Svaka žena koju je Miranda Grey inicirala za kanaliziranje Božanske ženske energije, naziva se Moon Mother. Inicijacijom Moon Mother prima vibracije energije božanskoga Ženstva. Svaka inicirana Mjesečeva majka u vrijeme inicijacije uči kako davati Blagoslov maternice. Za tretman osobnog Blagoslova maternice ili osobni tretman iscjeljivanja, uvijek kada to poželiš ili osjetiš potrebu, s puno povjerenja obrati se svojoj Moon Mother. Prijaviti se možeš sada na ovom linku.

Klikni i pročitaj opširnije...